قوانین جدید شهرداری بانکوک برای نگهداری حیوانات خانگی/ نصب میکروچیپ برای حیوانات خانگی اجباری شد
تاریخ، ساعت: 19 آبان 1403, 10:01حکیم مهر
مدیریت شهری بانکوک(BMA) سیاست جدیدی را برای مدیریت تعداد گربهها و سگهای خانگی در شهر اجرا خواهد کرد.
سوراچیت پونگسینگویتیا، رئیس شورای شهر بانکوک، روز شنبه اعلام کرد که این شورا اخیراً اصلاحیهای را در مورد مقررات مربوط به مالکیت و رهاسازی حیوانات خانگی تصویب کرده است. وی همچنین گفت که این اصلاحیه جهت انتشار در روزنامه رسمی به فرماندار بانکوک ارائه خواهد شد و پس از ۳۶۰ روز لازمالاجرا خواهد بود.
ناپاپول جیراکول، عضو شورا که نمایندگی منطقه بانکوک نوی و ریاست کمیته ویژه نظارت بر این تغییرات را برعهده دارد، گفت که هدف از این اصلاحیه محدود کردن تعداد سگها و گربهها در هر خانوار بهمنظور حفظ بهداشت عمومی، پیشگیری از بیماریها و کاهش مزاحمتها در بانکوک است.
این عضو شورا گفت: «بانکوک جهت مدیریت تعداد سگها و گربههایی که صاحبان میتوانند نگهداری کنند، بر اساس منطقه زندگیشان، منطقهبندی خواهد شد.»
برای واحدهای آپارتمانی یا فضاهای اجارهای با مساحت ۲۰ تا ۸۰ متر مربع، مدیریت شهری بانکوک اجازه نگهداری یک یا دو حیوان خانگی را خواهد داد.برای خانهها یا واحدهای بزرگتر از ۸۰ تا ۲۰۰ متر مربع، صاحبان میتوانند تا سه حیوان خانگی نگهداری کنند. املاک با مساحت ۲۰۰ تا ۴۰۰ متر مربع میتوانند تا چهار حیوان خانگی داشته باشند، در حالی که فضاهای بزرگتر از ۴۰۰ متر مربع اجازه نگهداری حداکثر شش حیوان خانگی را دارند.
این مقررات همچنین محدودیتهای ویژهای را برای نژادهای خاصی از سگها از جمله پیتبول تریر، بول تریر، استافوردشایر بول تریر، روتوایلر و فیلا برازیلیرو اعمال میکند. صاحبان این نژادها باید مجوز ویژه دریافت کنند. این مقررات همچنین نگهداری سگها و گربهها در اماکن عمومی یا در ملک شخصی دیگر را بدون اجازه ممنوع میکند.
علاوه بر این، صاحبان حیوانات خانگی باید مطابق با معیارهای شناسایی بانکوک برای مالکیت حیوانات خانگی، برای حیوانات خود میکروچیپ نصب کنند.
کسانی که از این مقررات تخطی کنند، ممکن است طبق قانون بهداشت عمومی سال ۱۹۹۲ و اصلاحیههای آن با مجازات روبرو شوند.
جریمهها ممکن است تا ۱۰٬۰۰۰ بات (حدود ۳۰۰ دلار) برسد و اگر سگ آنها فردی دیگر یا حیوان خانگی شخصی دیگر را گاز بگیرد، صاحب آن ممکن است با حداکثر یک ماه زندان مواجه شوند. اگر سگی با صدای بلند پارس کند و باعث ایجاد مزاحمت عمومی شود، صاحب سگ ممکن است با حداکثر یک ماه زندان و ۱۰٬۰۰۰ بات جریمه روبرو شود.
اداره بهداشت مدیریت شهری بانکوک یک واحد دامپزشکی سیار را برای ارائه خدمات عقیمسازی حیوانات ولگرد در هر منطقه راهاندازی کرده است تا تعداد حیوانات ولگرد را کاهش دهد. سگهای مهاجم به مرکز کنترل و پناهگاه سگهای بانکوک منتقل خواهند شد.
او گفت: «با اجرای این قانون، به مشکل حیوانات خانگی و ولگرد که باعث ایجاد اختلال در بانکوک میشوند، رسیدگی خواهد شد و شهر برای همه امنتر میشود و مسئولیت بیشتری بر دوش صاحبان حیوانات خانگی برای مراقبت صحیح از حیوانات خانگیشان قرار میگیرد.»
گفتنی است قوانین این چنینی آن هم برای مناطقی که شاید دغدغههای دینی و فرهنگی کشور ما را نداشته باشند، میتوانند الگویی مناسب برای مدیریت شهری کشور ما باشند که بهدور از جنجالسازی و اقدامات گذری، فکری برای این معضل کنند.